CHP-08A
Coway Villaem
IDAMAN WANITA

Satu-satunya penapis dengan suhu suam
– Senang gila buat susu anak
– Tangki bukan main besar lagi
___________________________

Buat susu anak lebih mudah,
suami pun boleh buat!

Dengan fungsi air suam yang ada, buat susu anak lebih pantas dan mudah. Tak perlu dah nak test-test terlebih panas ke tak. Tekan saja. Suami pun boleh buat dan tak boleh guna alasan ‘tak reti’ lagi dah.

Air Masak, Sejuk, Panas
dan Suam sentiasa ‘ready’

Bukan setakat air sejuk, air panas atau air masak, air suam pun ada. Dengan Coway Villaem, nak minum je, tekan. Nak tekan je, minum. Nak buat susu anak pun tekan je. Tak sempat anak tu nak menangis lama-lama.

Tak perlu lagi dah botol air
banyak-banyak kat dapur

Dengan saiz tangki sebesar 11.3 liter, Coway Villaem memang cukup sangat untuk ‘cover’ keperluan air keluarga anda. Tak perlu lagi dah botol-botol air tu.

Kerja anda guna je,
yang lain kami setelkan

Bermula daripada penghantaran, pemasangan, servis, tukar filter hinggalah tukar ‘spare part’, semua tu anda tak perlu fikir. Kami akan setelkan semuanya. Anda duduk rilek minum air je.

Harga serendah
RM4.20 sehari!