CHPE-250NF
Coway Inception
PALING CANGGIH

– Air alkali suhu bilik dan sejuk
– Tiga level air alkaliĀ 
– Air tapis masak, sejuk dan panas
___________________________

Sistem Canggih 2-in-1

Nikmati gabungan sistem air alkali dan penapis dalam satu mesin. Solusi terbaik untuk anda yang mementingkan kesihatan. Terdapat tiga ‘level’ air alkali untuk anda biasakan diri anda.

Air Alkali Sejuk dan Biasa
Air Masak, Sejuk dan Panas
sentiasa ‘ready’

Tak perlu lagi susah-susah nak buat air sejuk, air panas atau air masak. Dengan Coway Inception, nak minum je, tekan. Nak tekan je, minum. Senang.

Tak perlu lagi dah botol air
banyak-banyak kat dapur

Dengan saiz tangki sebesar 5.2 liter, Coway Inception dah terlebih daripada cukup untuk ‘cover’ keperluan air keluarga. Tak perlu lagi dah botol-botol air tu.

Kerja anda guna je,
yang lain kami setelkan

Bermula daripada penghantaran, pemasangan, servis, tukar filter hinggalah tukar ‘spare part’, semua tu anda tak perlu fikir. Kami akan setelkan semuanya. Anda duduk rilek minum air je.

Harga serendah
RM6.50 sehari!