CHP-590
Coway Harry
RUMAH LEBIH CANTIK

– Design minimalis, dapur nampak moden
– Bentuk slim yang tidak makan ruang
– Saiz tangki yang besar yakmat
___________________________

Dapur Minimalis & Moden
Dengan design sleek Harry

Kombinasi warna hitam dan putih, dengan bentuk badan yang slim, Coway Harry menjadikan ruang dapur anda nampak moden. Rekaan ‘floor standing’ juga menjimatkan ruang ‘table top’ anda.

Air Masak, Sejuk dan Panas
sentiasa ‘ready’

Tak perlu lagi susah-susah nak buat air sejuk, air panas atau air masak. Dengan Coway Harry, nak minum je, tekan. Nak tekan je, minum. Senang.

Tak perlu lagi dah botol air
banyak-banyak kat dapur

Dengan saiz tangki sebesar 12 liter, Coway Core dah terlebih daripada cukup untuk ‘cover’ keperluan air keluarga. Tak perlu lagi dah botol-botol air tu.

Kerja anda guna je,
yang lain kami setelkan

Bermula daripada penghantaran, pemasangan, servis, tukar filter hinggalah tukar ‘spare part’, semua tu anda tak perlu fikir. Kami akan setelkan semuanya. Anda duduk rilek minum air je.

Harga serendah
RM4.30 sehari!