P-08L
Coway Ferry
PALING BASIC

Tidak menggunakan elektrik
– Mudah untuk digunakan
– Sistem penapis RO
___________________________

Air Masak, Sejuk dan Panas
sentiasa ‘ready’

Tak perlu lagi susah-susah nak buat air sejuk, air panas atau air masak. Dengan Coway Neo, nak minum je, tekan. Nak tekan je, minum. Senang.

Tak perlu lagi dah botol air
banyak-banyak kat dapur

Dengan saiz tangki sebesar 5.8 liter, Coway Neo je dah cukup untuk ‘cover’ keperluan air keluarga anda. Tak perlu lagi dah botol-botol air tu.

Kerja anda guna je,
yang lain kami setelkan

Bermula daripada penghantaran, pemasangan, servis, tukar filter hinggalah tukar ‘spare part’, semua tu anda tak perlu fikir. Kami akan setelkan semuanya. Anda duduk rilek minum air je.

Harga serendah
RM3.60 sehari!