CHP-671
Coway Core
PALING BESAR

– Tangki paling besar di pasaran
– Sesuai untuk pejabat, masjid, dewan, etc
– Dilengkapi fungsi touch sensor
___________________________

Air Masak, Sejuk dan Panas
sentiasa ‘ready’

Tak perlu lagi susah-susah nak buat air sejuk, air panas atau air masak. Dengan Coway Core, nak minum je, tekan. Nak tekan je, minum. Senang.

Tak perlu lagi dah botol air
banyak-banyak kat dapur

Dengan saiz tangki sebesar 21.1 liter, Coway Core dah terlebih daripada cukup untuk ‘cover’ keperluan air keluarga. Tak perlu lagi dah botol-botol air tu.

Kerja anda guna je,
yang lain kami setelkan

Bermula daripada penghantaran, pemasangan, servis, tukar filter hinggalah tukar ‘spare part’, semua tu anda tak perlu fikir. Kami akan setelkan semuanya. Anda duduk rilek minum air je.

Harga serendah
RM4.60 sehari!